با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت خانه امید علویجه منطقه مهردشت اصفهان لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
سلام به وب سایت مرکزسنجش و قلمچی علویجه خوش آمدید.
این مرکز با اهداف فرهنگی ، علمی ... با شیوه ای نو برای سطح کیفی داوطلبان و دانش آموزان سعی بران دارد تا با برگزاری آزمون ها و کنکورهای آزمایشی ، کلاسهای : آموزشی و تقویتی ... همراه با cd جزوه و کتابهای کمک آموزشی ودفتر برنامه ریزی ، پشتیبانی و همچنین تدریس خصوصی با اساتید مجرب، با محیطی سالم برای کمک به پیشرفت دانش آموزان عزیز سهمی داشه باشد.
منتظر نظر و دیدگاه های شما عزیزان هستیم .
اگر درباره آینده نیندیشید یقینا آینده ای هم نخواهید داشت
آرزوی ما موفقیت شماست . .................... رسول خسروی
مخصوصا منطقه وبخش مهردشت اصفهان که تجربیات کنکور شون را برای همه گذاشتن
گاهی اوقات تجربیات شخصی دیگران میتواند الگوی مناسب و ملموسی برای ما باشد.
یادم میآید پارسال که برای حضور در کنکور کارشناسی ارشد مطالعه میکردم دو هفتهی قبل از آزمون در یک آزمون آزمایشی شرکت کردم. تا قبل از آن آزمون همهی درسها را خوانده بودم و همهی فصلها منابع مختلف را به دقت مطالعه و دوره کرده بودم. سر جلسهی آزمون آزمایشی واقعاً شوکه شده بودم چون سؤالها را بلد بودم اما نمیتوانستم پاسخ بدهم. وقتی کارنامهام را گرفتم درصد تئوری که فقط ۵۷% درصد بود من را واقعاً ناامید کرد.
فقط دو هفته تا کنکور ارشد فرصت داشتم و واقعاً مستأصل شده بودم از اینکه همهی مطالب را خواندم اما در تست اصلاً مسلط نبودم. یکی از دوستانم به من توصیه کرد که اصلاً دوره نکنم و تستهای کنکورهای سالهای قبل را بزنم. این کار را با مطالعهی تستهای کنکور کارشناسی ارشد ده سال قبل شروع کردم. خیلی جالب بود که ابتدا درصدهای جالبی نداشتم اما کم کم درصدهایم در منزل بهتر شد و به خودم امیدوار شدم؛ چون هم سؤالات تشابه زیادی داشتند و هم اینکه ذهنم برای به یادآوری مطالب مختلف قدرتمندتر شد.
وقتی کارنامهی کنکور کارشناسی ارشد آمد هیچ چیز مثل درصد “۷۴” تئوری من را خوشحال نکرد. من در عرض دو هفته درصد درس تئوری را از ۵۷ به ۷۴ رساندم.
هیچ روشی نمیتوانست تا این حد برای من معجزهبخش باشد.
اهداف شما در دوران جمعبندی چیست؟
۱- تثبیت نقاط قوتمان (نقاط قوتم را مرور کنم و جمعبندی کنم تا خیالم راحت باشد هر آنچه را بلد بودهام فراموش نکردهام)
۲- تبدیل یادگیری ناقص به کامل (اشتباهات گذشته را جبران کنم و علت اشتباهاتم را بررسی کنم. میخواهم سؤالات شکدار و غلطهایم را در کنکور کمتر کنم.)
۳- اولویتبندی درسها از نظر زودبازده بودن و بودجهبندی بالا (میخواهم در کمترین زمان بیشترین و مفیدترین استفاده را بکنم.)
با برنامهای که برای این ۳هفته دارم مطمئنم بهترین استفاده را از زمان خواهم داشت. دانستههایم را جمعبندی میکنم و با فراغ بال و بدون نگرانی در کنکور حاضر خواهم شد.
آیا شما به این اهداف در دوران جمعبندی دست پیدا کردهاید؟
دوران جمعبندی دورهي مرتب كردن
همانگونه که از اسم آن پیداست دوران جمعبندی دورهی مرتب کردن و جمع و جور کردن آموختههایی است که در ماههای گذشته برای موفقیت در کنکور برای آن تلاش کردهاید.
داوطلب تنها با اطلاعات چند ماه و چند سال اخیر خود در جلسهی کنکور حاضر نمیشود بلکه موفقیت او در گرو بار علمی او در ۱۶ سال تحصیلیاش است.
دوران جمعبندی، دورهی تمام آموزهها، چه آموزههای علمی و چه فراشناختی و استراتژیهای یادگیری و مهارتهای کنترل و مدیریت زمان و … است. این دوره بهترین زمان برای بررسی و مرور نهایی اشتباهاتی است که در گذشته مرتکب شدهاید و فرصتی برای رفع آنها یا تبدیل آنها به دانشی تثبیتشده نداشتهاید.
در این دوره با اجرای روش دو روز یکبار بارها خود را در شرایط واقعی کنکور قرار داده و با مشکلات و مسائلی که ممکن است در جلسهی کنکور با آن روبهرو شوید و راه گریز و فرصت جبرانی برای آن نداشته باشید، آشنا میشوید و قبل از آنکه فرصت از شما گرفته شود در رفع آنها تلاش میکنید و با تکرار و تمرین مشکلات پیش روی خود را به حداقل ممکن در جلسهی کنکور میرسانید.
دورهی جمعبندی دورهی استفادهی مکرر از تکنیکهای است که پیش تر به آن ها اشاره کردم و اطمینان حاصل کردن از کاربردی و سودمند بودن آنهاست. دورهی جمعبندی، دوران مدیریت زمان و مدیریت محیط و مدیریت آموختههاست.
یک کار ویژه برای دورهی جمعبندی
در دوران جمعبندی و روش دو روز یک بار و در نیمروز آغازین که به سؤالات کنکور سالهای قبل پاسخ میدهید و مرور کاملی از طریق حل تستهای کنکور دارید، استفادهی بهینه از یک و نیمروز باقیمانده، یعنی سه نیمروز را فراموش نکنید. مهمترین اولویتی که در این یک و نیمروز دارید، بررسی سؤالاتی است که پاسخ اشتباه به آنها دادهاید یا نتوانستهاید پاسخ دهید. علت اشتباه پاسخ دادن با پاسخ ندادن متفاوت است؛ وقتی ما نمیتوانیم به سؤالی پاسخ بدهیم دلیلش یادگیری ناقص یا فراموشی مطالب و نکات لازم برای حل سؤال است ولی وقتی به سؤالی اشتباه پاسخ میدهیم ممکن است صورت سؤال را کامل نخوانده باشیم و مفهوم سؤال را متوجه اشتباه متوجه شده باشیم. ممکن است راهحل درستی برای جواب دادن به سؤال انتخاب نکنیم یا در حل سؤال و جایگذاری دادهها دچار اشتباه شویم. ممکن است به صورت لحظهای نکتهی لازم برای حل سؤال را فراموش کنیم و بسیاری از دلایل دیگر.
شناخت نوع اشتباهات و تلاش برای رفع آنها در آزمونهای دوران جمعبندی کمک شایانی به کاهش اشتباهات در کنکور خواهد کرد. کار ویژهای که در دوران جمعبندی میتوان انجام داد تهیهی چکیدهای از مهمترین و کاربردیترین نکات برای حل انواع سؤالات است. با بررسی سؤالات هر آزمون، مهمترین نکات، واژهها، اصطلاحات، فرمولها، کلیدواژهها و در حالت کلی هر آنچه به نظرتان مهم و کاربردی است یادداشت کنید و یک جمعبندی کلی از مهمترین نکات در دوران جمعبندی داشته باشید. مرور این چکیده نکات ارزشمند قبل از هر آزمون به شما کمک میکند متداولترین اشتباهات آزمونهای قبلی را تکرار نکنید و امکان فراموشی نکات مهم در حل انواع سؤالات کنکور را به حداقل برسانید. علاوه بر دوران جمعبندی، از این منبع مهم و کاربردی در هفتهی پایانی آمادگی برای کنکور و تورق سریع نیز میتوانید بهره بگیرید.
در دوران جمعبندي خوب بخوابید
با نزدیکتر شدن به کنکور به چند نکته دربارهی خواب توجه کنید:
به اندازه بخوابید: خواب متعادل بین ۶ تا ۸ ساعت در شبانهروز است و در این دوران هرگز کمتر از ۶ ساعت یا بیشتر از ۸ ساعت نخوابید. کم خوابیدن با تأثیر منفی بر یادگیری شما عملکردتان را کاهش میدهد بیش از آنکه سعی کنید کمتر بخوابید سعی کنید اوقات دیگری در شبانهروز را برای خود زنده کنید و با این روش ساعت مطالعهی خود را افزایش دهید. مثلاً زمانهای استراحتهای طولانی بین بازههای مطالعاتی خود را کمتر کنید.
به موقع بخوابید: اگر تا کنون عادتهای اشتباه در خوابیدن یا بیدار شدن داشتهاید با نزدیک شدن به کنکور باید این عادات غلط را تغییر دهید تا بتوانید نتایج بهتری بگیرید. اگر تا کنون شبها بیشتر بیدار مانده و صبحها بیشتر میخوابیدید هماکنون شبها زودتر خوابیده و صبحها زودتر بیدار شوید. به خاطر داشته باشید یادگیری در صبح بیشتر است. اینکه بعضیها میگویند شبها بیشتر یاد میگیرند معمولاً نوعی عادت است که با عمل به آن نتیجهی مطلوبی در پی دارد اما باید اصلاح شود؛ زیرا آزمون در دو گروه مدیریت و مدیریت اجرایی صبح برگزار میشود و کسانی که عادت به زود بیدار شدن را ندارند اغلب تا ساعات اولیهی صبح سر جلسهی آزمون خواب هستند. در حقیقت بیدارند اما ذهنشان هنوز خواب است. پس بازدهی مطلوبی نخواهند داشت. به خاطر داشته باشید که شبها هم درس خواندن را زود تعطیل نکنید و سعی کنید چند ساعتی بعد از شام نیز مطالعه داشته باشید. نیمهی شب زمان خوبی برای خوابیدن تا صبح زود است.
با آرامش بخوابید: اگر در ساعات مطالعهی خود در شبانهروز به خوبی درس بخوانید در موقع خواب میتوانید با خیالی آسوده استراحت کنید. برای داشتن این آرامش در طول روز بیشتر تلاش کنید تا شب با آرامش و خیالی آسوده استراحت کنید.
روش دو روز یکبار حافظهی شما را قدرتمند میسازد
قدرت برنامهریزی برای مطالعه به صورت دستهبندیشده آموزهای است که از ابتدا به همهی داوطلبان متذکر شده و تا به حال اگر آزمون آزمایشی که شرکت میکردید مطالب به صورت بودجهبندی و موضوعی بوده است.
اما اینکه ذهن شما چهقدر برای “پردازش آموختهها به صورت دستهبندیشده” آماده است. مهمترین سؤالی است که باید از خودتان بپرسید.
در جلسهی کنکور ذهن شما باید در یک زمان تقریبا ۲٫۵ الی ۳ ساعت به چندین درس و برای هر درس چندین مطلب را پردازش کند. این یک امر خارقالعاده است که اگر ورزش ذهن را انجام ندهید توان اجرای این کار را نخواهد داشت. روش دو روز یکبار تمرینی برای ذهن بود تا بتواند:
مطالب را دستهبندی کند.
توانایی یادآوری درسهای مختلف با مطالب متنوع را داشته باشد.
دچار آشفتگی و پراکندگی نشود.
به فکر کردن مداوم و بدون استراحت عادت کند.
استفاده از تکنیک X و – در آزمون
استفاده از تکنیکهای تستزنی برای داوطلبان در کنکور، ضروری است. در این مقاله به معرفی تکنیک ضربدر و منها میپردازیم.
ضربدر: سؤالاتی که بلد هستم ولی وقتم را میگیرد.
منها: سؤالاتی که اصلاً بلد نیستم یا فراموش کردهام.
ش: سؤالاتی که شک دارم.
نحوهی پاسخگویی به سؤالات با تکنیک X و -
در حین تستزنی باید از علامتهای گفتهشده استفاده کنید. وقتی کل سؤالات را خواندید برای مرور کردن آنها نیاز به زمان دارید که این زمان را از تکنیک زمان نقصانی به دست میآورید. برای شروع مرور باید ابتدا به سؤالاتی که ضربدر زدهاید پاسخ دهید، سپس به سؤالاتی که علامت «ش» دارند.
سؤالات شکدار را باید بدین صورت علامتگذاری کرد:
سؤالی که شما را بین دو گزینه به شک میاندازد باید دور آن دو گزینه را علامتگذاری کنید و در کنار سؤال، یکی از گزینهها را که بیشتر اطمینان دارید با درصد اطمینان بنویسید.
علامت منها یعنی دیگر حتی یک ثانیه هم نباید روی آن سوال وقت بگذارید.
فوت کوزهگری در جلسهی کنکور را بدانید
در روزگاران قدیم جوانی برای یادگیری هنر کوزهگری نزد بهترین کوزهگر شهر میرود و نزد او شاگردی میکند تا هنر کوزهگری را بیاموزد. وقتی مدتی پیش او کار میکند یک روز بدون اطلاع استادش مغازه را ترک میکند و برای خودش مغازهی کوزهگری راه میاندازد. مردم از او مدتی کوزه و کاسه میخرند اما به سرعت آنها را پس میآورند؛ چون به محض استفاده از کاسهها رنگ آنها میپرید. شاگرد با شرمندگی نزد استاد میرود و اعتراف میکند که عجله کرده و نباید فکر میکرده همه چیز را آموخته است. استادش به او میگوید: «تو همهی مراحل ساخت سفال را آموختهای اما نمیدانی که قبل از لعاب زدن باید کوزهها را فوت کنی تا گرد و غبار روی آنها از بین برود و بهتر لعاب بگیرند. گرد و غبار موجب میشود که سفالها خوب لعاب نگیرند و به محض شسته شدن رنگ آنها از بین برود.»
در جلسهی کنکور هم تعداد زیادی از داوطلبان به یک اندازه تلاش میکنند اما نتیجهشان یکسان نیست. شاید تکنیکهای تستزنی فوت کوزهگری باشد که عدهای رعایت میکنند و عدهای نه!
تکنیک ضربدر و منها و تکنیک زمانهای نقصانی از مهمترین راهکارها برای افزایش درصد در جلسهی کنکور و پیشی گرفتن از رقباست. کسانی که از این تکنیکها در جلسهی کنکور استفاده میکنند میتوانند زمان را به خوبی ذخیره کنند. درواقع زمان جلسهی کنکور باید صرف پاسخگویی به سؤالاتی شود که بلد هستید نه فکر کردن روی سؤالاتی که بلد نیستید و به نتیجه نمیرسید!
تست زدن یک هنر است و تکنیکهای تستزنی ابزار این هنر؛ پس در جلسهی کنکور مانند یک هنرمند عمل کنید.
مشاوره -مشاوره تحصیلی- قلمچی علویجه - سنجش علویجه - آزمون علویجه -کنکور علویجه - پشتیبانی قلمچی - خیریه خانه امید خدمات آموزشی دانلود رایگان نمونه سوالات دبستان راهنمایی دبیرستان ریاضی تجربی انسانی دانشگاه علاقه مندان به ادامه تحصیل کلاس آزمون کتاب
15 پیشنهاد برای کمک به نیازمندان/ خیلی ها سفره عیدشان رنگی نیست
در روزهای اخر سال، بخش زیادی از نیازمندان، سفره های عید شان رنگی نیست. دست شان تنگ است. سایه خانواده ای بر سر ندارند. روی تخت بیماری هستند و هزینه های درمانی برای آنها دردی دو چندان شده. در هفت آسمان هم ستاره ای، همسری، فرزندی، پدر یا مادری هم ندارد و ...
موسسه خیریه سنجش خانه امید استان اصفهان
مهم ترین فعالیت های موسسه خیریه سنجش خانه امید علویجه توانمندسازی و پشتیبانی از زنان نیازمند و آسیب پذیر (بی سرپرست و بد سرپرست) و کودکان بازمانده از تحصیل
حمایت تحصیلی از دبستان تا دانشگاه به امید قطع فقر در این نسل از خانواده،
هزینه های آن توسط خیرین و نیکوکاران تأمین می شود و تمام آن برای اهداف موسسه به کار گرفته می شود......
مشاوره -مشاوره تحصیلی- قلمچی علویجه - سنجش علویجه - آزمون علویجه -کنکور علویجه - پشتیبانی قلمچی - خیریه خانه امید خدمات آموزشی دانلود رایگان نمونه سوالات دبستان راهنمایی دبیرستان ریاضی تجربی انسانی دانشگاه علاقه مندان به ادامه تحصیل کلاس آزمون کتاب
"برنامه ریزی، شرط لازم برای موفقیت در کنکور است." این حرف، تکراری ترین و شاید اعصاب خردکن ترین جمله ای است که کنکوری ها در سال کنکورشان می شنوند، و گرچه درست است؛ آن قدر کلی است که به هیچ دردی نمی خورد . حرف ما اما حرف دیگری است : تا کنکور 88 فقط یک ماه( و اندی) مانده. چه با برنامه درس خوانده باشید چه بی برنامه، اگر در این فرصت باقی مانده برنامه درست و حسابی نداشته باشید، زحمتتان خدای ناکرده بر باد می رود .
تابستان قبل از شروع پیش دانشگاهی، تعطیلات عید نوروز و این 30 و چند روز باقی مانده به کنکور؛ مشاوران آموزشی به این سه مقطع زمانی می گویند: مقاطع استراتژیک . کنکوری های 88 حالا در سومین موقعیت استراتژیکشان قرار گرفته اند . بی برنامه بودن در هر یک از این سه مقطع، خطرناک است و در این سومی خطرناک تر .در این روزهای آخر باید چه کار کرد ؟ زمانی برای دوره درس ها
درس جدید نخوانید . هر قدر خوانده اید، دیگر بس است . اگر شما 80% از مباحث کنکور را با کیفیت 100% خوانده باشید، بهتر است از داوطلبانی که 100% مباحث کنکور را با کیفیت 80% خوانده اند . خلاصه این که، ماه آخر وقت "جدید خوانی" نیست، وقت "دوباره خوانی" است . فقط باید مرور کنید . اما چگونه؟ جواب این سوال برمی گردد به این که شما موقع درس خواندتان طی سال تحصیلی، چگونه درس خوانده باشید . اگر در طول سال، موقع درس خواندن و تست زدن، با علامت گذاری جلو می رفتید و مشخص می کردی که کجاها ضعفتان بیشتر است و کدام تست ها را اشتباه می دید، خوش به حالتان. کارتان ساده می شود . برای "دوباره خوانی" می توانید از مرور همان تست های علامت خرده استفاده کنید . البته اهمیت تست زنی در دروس اختصاصی بیشتر از دروس عمومی است . دروس عمومی (و به ویژه دو درس ادبیات و معارف) را می توانید با خلاصه نویسی و یا نشانه گذاری هایی که در کتاب و جزوه تان ایجاد کرده اید، دوره کنید . دوره به معنای واقعی کلمه
هنگام مرور – یا به اصطلاح دوره- مباحث درسی باید به دو نکته مهم توجه کنید . اول این که همیشه از درس ها و مباحثی شروع به دوره کنید که ضعف بیشتری در آن ها احساس می کنید و دوم این که اولویت را بدهید به مرور درس ها و مباحثی که مدت بیشتری از مطالعه شان گذشته است اما حواستان به این نکته هم باشد که اگر بخواهید در مرور هم از همان روش های مرسوم مطالعه استفاده کنید، برای یک مرور جامع، لااقل به یک فرصت شش ماهه نیاز دارید و در این 30و چند روز باقی مانده کاری از پیش نمی برید . پس باید به درک درستی از مفهوم مرور برسید :
مرور صرفاً به معنای تکرار مطالعه نیست . در انتهای مرور مطالب هر درس، باید بتوانید مطالب درسی را خلاصه تر و منظم تر به ذهن بسپارید ، یعنی قرار نیست که در مرور هم روی تمام جزئیات بی اهمیت و یا مطالبی که از پیش آموخته اید، بی جهت تاکید کنید بلکه باید سعی کنید با درک مفاهیم اصلی بین آموخته هایتان ارتباط برقرار کنید. با این حساب، هدف مرور عبارت است از جمع بندی مطالب، ایجاد پل های ارتباطی بین مباحث مختلف ، سازماندهی و فراگیری مفهومی مطالب درسی . مرور با تست یا مرور با کتاب؟ ...
..
.
مشاوره -مشاوره تحصیلی- قلمچی علویجه - سنجش علویجه - آزمون علویجه -کنکور علویجه - پشتیبانی قلمچی - خیریه خانه امید خدمات آموزشی دانلود رایگان نمونه سوالات دبستان راهنمایی دبیرستان ریاضی تجربی انسانی دانشگاه علاقه مندان به ادامه تحصیل کلاس آزمون کتاب
ا انجمن خانه امید مهردشتwww.sanjeshkhosravi.ir/forum
طرح تبسم خیریه خانه امید علویجه .خیر ین محترم برای دانش آموزان نیازمند
ثبت نام مدارس منطقه مهردشت برای دریافت کتاب های کمک آموزشی اهئایی
*
آزمون های رایگان
*
کلاس های رایگان
*
کتاب های رایگان
*